Indringers op facebook?

Indringers op facebook?

Twijfel jij ook soms of jouw profiel op facebook echt optimaal beveiligd is tegen indringers? Er bestaat een eenvoudige manier om dit te checken. Enkele clicks in jouw instellingen volstaan.

Hoe doe ik dit op facebook?

Het is heel eenvoudig. Helemaal rechtsboven op je facebookprofiel zie je een pijltje. Als je daarop klikt, krijg je een dropdownmenu. Daar klik je op ‘instellingen’.

Eens geopend kom je in je instellingenvenster. Klik daar op ‘beveiliging’. Weer een hele lijst. Zoek in die lijst naar ‘waar je je aangemeld hebt’. Open deze.

Als je in die lijst een locatie opmerkt die je niet herkent, onderneem je best meteen actie door je paswoord te wijzigen. Vervolgens klik je de optie ‘Op alle toestellen’ aan, waarop Facebook een aantal veiligheidsopties voor je overloopt.

Let op!

Wie kijkt onder ‘Desktop’ moet er wel rekening mee houden dat het om de locatie van de server gaat, niet noodzakelijk om de locatie vanwaar je verbonden bent met het internet. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat klanten van Telenet als serverlocatie Mechelen te zien krijgen.
Zo,ben jij dingen te weten gekomen?
Volg je me trouwens ook al op instagram?

Groetjes
Kimberly

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge